Last update: June 21,    2024

Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door EdgedWeapons.nl. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en EdgedWeapons.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Edgedweapons.nl toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. EdgedWeapons.nl kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrechten
EdgedWeapons.nl behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van EdgedWeapons.nl. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy
EdgedWeapons.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website(s). EdgedWeapons.nl is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.
 
Voor vragen over de website kunt u in contact treden met EdgedWeapons.nl via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u direct telefonisch contact met EdgedWeapons.nl, belt u dan met + 31 (0)6 2902 8894

Klantinformatie

We zijn een postorder-service maar we hebben ook een showroom. Bezoek is alleen op afspraak.

Stuur ons een e-mail voor een showroom bezoek.

Geen probleem als u liever per e-mail bestelt, maar stuur ons uw volledige adresgegevens!

Contactinformatie

Edged Weapons
Cees N.J. van den Assem
7131 BB Lichtenvoorde
Netherlands

edgedweapons.nl@kpnmail.nl
+ 31 (0)6 2902 8894

Currency Converter

Enter Amount

From

To

Getting exchange rate...