Last update: June 19,    2024

  • slider-4.jpg
  • slider-1.jpg
  • slider-3.jpg
  • slider-2.jpg

 Geachte bezoeker, 

Welkom op de website van Edged Weapons.nl, een wereld marktleider en expert op het gebied van antieke en historische bajonetten, militaire blanke wapens, sabel accessoires en overig militaria. Wij leveren al meer dan 25 jaar aan tal van musea en verzamelaars wereldwijd en verzenden over de gehele wereld!

Op deze web site wordt constant een aanzienlijke collectie historische bajonetten te koop aangeboden, voorzien van meer dan 10.000 gedetailleerde en overzichtelijke afbeeldingen. Ook vindt u hier naast een grote collectie Nederlandse- en buitenlandse blanke wapens (sabels) diverse militaria en referentie boeken.

Vragen stellen over de aangeboden items kunt u het beste doen via de e-mail of het contact formulier. Bestellingen kunt u plaatsen via het winkelwagensysteem en betalingen kunt u doen via uw Bankrekening , Paypal, i-DEAL (MOLLIE), of met uw Credit card (Credit card alleen via Paypal.)

Er is ook een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze showroom in Lichtenvoorde-NederlandDan kan dan wel alleen op afspraak! Stuur ons hiervoor een verzoek. Gebruik hiervoor de Contact knop. Geef aan op welke datum en tijd u ons zou willen bezoeken. Vermeld hierin ook duidelijk ook uw naam, volledig adres, e-mail adres en telefoonnummer zodat wij u kunnen bereiken.

Weet wel, u moet ouder zijn dan 18 jaar om antieke vuurwapens bajonetten en sabels te kunnen kopen!

Wij wensen u veel plezier op onze site.

Edged Weapons.nl
Cees N. J. Van den Assem, Antiquair

Member of VVNW  Vereniging Van Nederlandse Wapenverzamelaars
Member of SABC Society of American Bayonet Collectors

(Deze website is alleen bedoeld voor historische- en investering doeleinden en heeft niets uit te staan met enige politieke voorkeur.)

Klantinformatie

We zijn een postorder-service maar we hebben ook een showroom. Bezoek is alleen op afspraak.

Stuur ons een e-mail voor een showroom bezoek.

Geen probleem als u liever per e-mail bestelt, maar stuur ons uw volledige adresgegevens!

Contactinformatie

Edged Weapons
Cees N.J. van den Assem
7131 BB Lichtenvoorde
Netherlands

edgedweapons.nl@kpnmail.nl
+ 31 (0)6 2902 8894

Currency Converter

Enter Amount

From

To

Getting exchange rate...